De vernieuwde website van Mokka Home is live!

Vernieuwde Mokka Home website nu live!

Vanaf vandaag, 1 juli 2020, is de vernieuwde website van Mokka Home live! Op onze website is een deel van onze collectie zichtbaar, waardoor u alvast een deel van onze showroom kunt beleven. Daarnaast vindt u ook verdere belangrijke informatie zoals onze openingstijden en het verzend- en retourbeleid op onze website.

Ondertussen zijn wij bezig om de website om te toveren naar een webshop, zodat u direct bestellingen kunt plaatsen. Zo kunt u dan ook veilig online betalen via iDEAL of één van onze andere betalingsmogelijkheden.

U kunt ook op bezoek komen naar onze showroom in Den Haag. Onze showroom bestaat uit meer dan 2000m² aan interieurinrichtingen zoals bankstellen, tv-meubels, lampen, bedden, boxsprings, matrassen en kledingkasten.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en staan u graag zowel online als in de winkel te woord bij het vinden van het juiste product.

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van onze collectie en aanbiedingen!

Bekijk ook ons meubilair zoals de moderne Chesterfield banken.

Bericht delen

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Winkelmand